• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

SE ÎMPART APELE la nivel mondial. Putin a ALES tabăra/ Ce carte joacă americanii

Apr 16, 2020

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a catalogat drept „contraproductive” acuzaţiile la adresa Chinei privind presupusa lipsă de transparenţă în legătură cu apariţia pandemiei de coronavirus.Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut joi o discuţie prin telefon cu omologul său din China, Xi Jinping. În cursul conversaţiei, Vladimir Putin a salutat „acţiunile coerente şi eficiente ale autorităţilor chineze, care au permis stabilizarea situaţiei epidemiologice în ţară”, anunţă Kremlinul.

Preşedintele Rusiei a catalogat drept „contraproductive” „tentativele de acuzare a Chinei că nu a informat lumea suficient de rapid în legătură cu apariţia unei noi infecţii periculoase”, adaugă Kremlinul, subliniind că Vladimir Putin vrea intensificarea cooperării ruso-chineze în combaterea pandemiei.

Administraţia Donald Trump a acuzat China că a ascuns gravitatea epidemiei izbucnite în oraşul chinez Wuhan. Preşedintele Donald Trump a dispus suspendarea contribuţiei financiare a Statelor Unite pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii, acuzând instituţia că a comis erori în gestionarea pandemiei de coronavirus şi că are o poziţie favorabilă faţă de China.

Liderii Chinei au transmis informaţii eronate şi au refuzat să fie transparenţi în privinţa originii pandemiei de coronavirus, a afirmat Mark Esper, secretarul american al Apărării.

Mark Esper a subliniat că îi este foarte greu să aibă încredere în informaţiile transmise de Administraţia comunistă de la Beijing despre pandemia de coronavirus. „Ne-au indus în eroare, au fost opaci din primele zile ale virusului. Prin urmare, nu prea am încredere că ne spun adevărul acum”, a declarat Mark Esper.

sursa:gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *