• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

INEDIT. Personalul medical atașează fotografii pe echipamentele de protecție pentru a-și liniști pacienții

Apr 15, 2020

 

A fi pacient în spital cu Covid-19 trebuie să fie o experiență destul de înfricoșătoare. Atunci când persoanele care au contractat boala sunt internate, nu li se permite  accesul vizitatorilor.

Toți medicii și asistentele trebuie să poarte echipament complet de protecție personală pentru propria siguranță și pentru a celor din jur, ceea ce înseamnă că trebuie să aibă fața complet acoperită.

Unele cadre medicale de la Terapie Intensivă și-au dat seama, însă, că lipsa de contact uman ar putea face experiența mai confuză, și astfel au decis să se atașeze fotografii pe echipamentele de protecție pentru a-i face pe pacienți să se simtă în largul lor.

Împreună cu etichete cu nume, și  fotografii cu ei înșiși zâmbind, personalul medical îi asigura pe pacienți că sunt în mâinile unei persoane reale, cu o identitate asumată.

Într-o postare pe Instagram, Robertino Rodriguez, terapeut respirator la Spitalul Mercy Scripps din San Diego, a scris: „Ieri m-am simțit rău pentru pacienții mei când ma văd cu fața acoperită.

„Un zâmbet face o mare diferență pentru un pacient speriat. Așa că astăzi am făcut o insignă laminată uriașă pentru ei. Deci pacienții mei pot vedea un zâmbet liniștitor .”

Alți angajați din domeniul sănătății au văzut ideea și au decis că este cea mai bună modalitate de a se asigura că pacienții lor sunt cât se poate de calmi și liniștiți.

O asistentă din Los Angeles, numită Derek DeVault, a postat și o fotografie cu el, spunând: „Este o modalitate frumoasă de a liniști pacienții noștri în această perioadă de stres.”

 

sursa:gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *