• Tue. May 21st, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Turcia trece la măsuri radicale. Blocați în case 48 de ore

Apr 11, 2020

Locuitorii din 31 de orașe din Turcia sunt obligați să rămână în locuințe, începând cu miezul nopții de vineri, timp de 48 de ore. Măsura a fost luată pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Autorităţile din Turcia au ordonat ca locuitorii acestor orașe să nu iasă din casele lor vreme de 48 de ore, pentru a restrânge posibilitățile de răspândire a pandemiei de coronavirus.

Ministerul de Interne turc a indicat într-un comunicat că acest ordin de izolare care va rămâne în vigoare până duminică la miezul nopţii, inclusiv în capitala economică Istanbul şi în capitala Ankara.

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus confirmate în Turcia a crescut cu 4.747, iar 98 de persoane au murit în ultimele 24 de ore. Numărul total de decese provocate de Covid-19 a ajuns la 1.006, a anunţat vineri ministrul Sănătăţii, Fahrettin Koca.

Numărul total de cazuri de vindecare este de 2.423, cu 281 de vindecări în ultimele 24 de ore, iari numărul de teste efectuate în acest interval este de 30.864, a scris ministrul Fahrettin Koca pe Twitter. El a adăugat numărul totalul de cazuri de coronavirus confirmate în Turcia este de 47.029.

 

sursa:evzilei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *