• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Șeful de la achizitii al Universitatii Valahia Targoviste si familia lui au folosit un etaj intreg al unui camin, lasand pe afara 10 studenti, fara a plati un leu, totul cu stirea fostului rector!

Apr 10, 2020

Un cititor al site-ului nostru de stiri, sub protecția anonimatului, ne-a relatat informații de o natură extrem de gravă.

Pe principiul ” eu sunt sef, eu tai, eu spânzur”, sefa caminului nr 3, care aparține Universitătii Valahia din Târgoviște, si-a păstrat pentru familie, gratis, timp de un an, un ETAJ întreg, lăsând pe dinafară peste 10 studenți care își puteau face studiile aproape de facultate, beneficiind de camerele de cazare…spune cititorul

Folosind acest principiu, Universitatea a fost prejudiciata cu peste 60.000 lei.

Sotul sefei de camin este domnul care a fost prins băut la volan acum ceva timp in urma, când un trecător ia luat cheile de la mașină ca sa nu mai conducă autoturismul sub influența alcoolului până la sosirea poliției. ( VEZI ÎNREGISTRAREA VIDEO AICI )

Pentru a vedea daca aceste lucruri sunt adevărate, solicitam pe aceasta cale Conducerii UVT, sa facă public cererea și contractul de cazare al domnului Goglea.

Totodata, solicitam si institutiilor abilitate sa se autosesizeze pentru a face cercetari si a dispune masurile legale in cazul in care legea a fost incalcata, chiar si cu stirea fostului rector al universitatii, intrucat este vorba de banul public nu de banii personali ai domniilor lor.

Sursa foto: Imaginile sunt trimise redacției de către cititorul nostru.

 

sursa:stirimuntenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *