Vești bune pentru pensionari și minori. Violeta Alexandru anunță creșterea pensiilor și a alocațiilor

CancandB.ro
Read Time:36 Second

Guvernul României a anunțat că va scurta programul de lucru al bugetarilor și, în consecință, le va tăia acestora salariul.

Implementarea șomajului tehnic în rândul angajaților la stat a început să provoace ecouri puternice și nu puțini sunt cei care au acuzat Executivul condus de Ludovic Orban că nu mai au bani la buget, motiv pentru care încearcă să adopte cât mai multe măsuri de austeritate.

VIoleta Alexandru, ministrul Muncii, oferă însă asigurări că două dintre cele mai așteptate măsuri din 2020, creșterea punctului de pensie și a alocațiilor, vor avea loc termen.

”Nu s-a schimbat nimic. Linia bugetară cuprinde acești bani (…) pe cale de consecință vor crește pensiile și alocațiile”, a spus Violeta Alexandru, la Realitatea Plus.+

 

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Robert Cazanciuc e noul șef al Senatului. Titus Corlățean a renunțat la funcție

  Vicepreşedintele Senatului Robert Cazanciuc a preluat, joi, de la colegul său, social-democratul Titus Corlăţean, atribuţiile de preşedinte interimar al acestui for legislativ, informează Agerpres. Potrivit lui Cazanciuc, Corlăţean a anunţat în şedinţa Biroului Permanent că renunţă la funcţia de preşedinte al Senatului din motive personale, solicitând ca funcţia să […]

Ai un pont ? 0761011011