• Fri. May 24th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Un angajat al Poştei Române a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus

Apr 8, 2020

Un angajat al Poştei Române a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. În fapt este vorba de o casieră de la Oficiul Poştal 86 din Capitală. Ea nu a mai fost la serviciu din data de 26 martie, când ai ntrat în concediu pentru tratarea altor afecţiuni medicale.

“Suntem alături de ea. În prezent nu prezintă niciun simptom, cu alte cuvinte este asimptomatică. A intrat în concediu medical pentru afecțiuni legate de coloana vertebrală. Ieri a fost testată pozitiv și a fost transferată imediat la Spitalul Colentina. Suntem în permanent contact cu ea și cu reprezentanții DSP pentru a stii care este protoculul pe care îl avem de urmat”, a declarat la Realitatea PLUS, directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu.

Potrivit acestuia, activitatea din cadrul Oficiului Poștal 86 din Capitală a fost suspendată pentru două-trei zile pentru a se face dezinfecția, iar personalul se află în izolare la domiciliu.

Oficialul a precizat că au trecut 13 zile de la ultimul contact avut de angajatul Poștei Române cu personalul din cadrul oficiului unde lucra. Totodată, el a precizat că nici în rândul celorlalți 23 de angajati nu există simptome specifice infectării cu COVID-19.

 

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *