• Sat. Apr 13th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Orban: „Există tendința de apropiere de un platou” / Revenirea la normalitate depinde de cum românii respectă regulil

Apr 8, 2020

Revenirea la normalitate depinde în mare măsură de modul în care cetăţenii respectă regulile şi recomandările autorităţilor, a declarat miercuri, la B1 TV, Ludovic Orban, care a făcut un apel la români “să mai reziste”, potrivit Agerpres.

“Preşedintele, împreună cu Guvernul, analizează situaţia. Preşedintele a luat decizia de prelungire cu încă 30 de zile a stării de urgenţă. Urmărim cu mare atenţie evoluţia epidemiei şi pregătim în timpul acesta revenirea la normalitate. Revenirea la normalitate depinde în mare măsură de modul în care românii respectă regulile şi recomandările care sunt formulate. Cu cât diminuăm răspândirea virusului mai mult, cu atât timpul în care vom reveni, momentul în care vom reveni la normalitate va fi mai apropiat”, a declarat premierul la BI TV.

El a adăugat că, pe de altă parte, “simte deja o relaxare, care nu trebuie să apară”.

“Nu trebuie să apară această relaxare, chiar dacă ţinem sub control răspândirea virusului. (…) Suntem departe de momentul în care să ne relaxăm, îi rog pe români să mai reziste, să respecte condiţiile de izolare, de distanţare fizică, regulile stabilite”, a afirmat Orban.

 

sursa:hotnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *