• Sat. Dec 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

CIFRE ÎNFIORĂTOARE în Statele Unite: 400.000 de americani infectați și peste 14.000 de morți/ Record NEGRU pentru a doua zi consecutiv în New York

Apr 8, 2020
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Statele Unite se confruntă cu cea mai mare creștere a cazurilor de COVID-19, numărul de pacienți testați pozitiv ajungând la peste 400.000, conform datelor raportate de worldometers.info.Miercuri s-a înregistrat un nou record negru în US, cu 1369 de decese, dintre care 779 în statul New York, scrie cotidianul  New York Times.

Andrew Cuomo, guvernatorul din New York, a anunțat că statul a înregistrat, pentru a doua zi consecutiv, o creștere alarmantă a numărului de decese.

„Veștile proaste nu sunt doar rele; veștile proaste sunt groaznice ”, a spus Cuomo după ce a transmis totuși un semnal de optimism, în sensul că statistica noilor îmbolnăviri indică o stagnare, potrivit The Guardian.

New York a înregistrat ieri 779 de morți, iar numărul total de decese ajunge la 6.268 în statul american. Cuomo a spus că va comanda ca steagurile din stat să fie coborâte în bernă în onoarea victimelor.

Guvernatorul Andrew Cuomo a mai declarat că epidemiologii americani examinează de ce populația de origine latină și afro-americanii newyorkezi mor de coronavirus într-un ritm disproporționat de mare.

Cuomo a menționat că printre aceștia se numără mulți angajați esențiali care nu pot lucra de la distanță, ceea ce îi expune la un risc mai mare de a contracta virusul.

Cuomo s-a angajat să facă mai multe testări coronavirus în rândul comunităților de culoare pentru putea urmări răspândirea virusului.

 

sursa:gandul
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *