• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Victor Ponta, mesaj şocant în plină pandemie: „Numărul infectaţilor ar fi…

Apr 7, 2020

În intervenţia video de la un post de televiziune, Victor Ponta a făcut o declaraţie incredibilă spunând că dacă s-ar face mai multe teste, am constata că avem de 10 ori mai mulți infectaţi

„Noi am rămas cu mentalitatea că dacă nu raportăm înseamnă că nu avem problema. Ba o avem! Cu cât facem mai multe teste.. SUA a trecut pe primul loc la numărul de bolnavi, dar știți de ce? Pentru că s-a apucat să testeze.

Oamenii foarte greu mai cred raportările oficiale. La Suceava, timp de o săptămână, s-a încercat să se pună capacul pe oală doar pentru că toți șefii, managerii de acolo erau de la PNL.

Până la urmă au apărut și decese neraportate și au închis tot în Suceava și scapă cine poate”, a spus Victor Ponta, la Subiectiv.

Mai mult, Victor Ponta a scris pe social media:  ”Ne furăm singuri căciula. Acceptăm să fim minţiţi şi propagam minciuni! Şi ne chinuim mai mult degeaba! România a efectuat cu totul, în peste o lună, doar 40.000 de teste (unele persoane au fost testate de mai multe ori conform procedurii). 40.000 de teste la o populaţie de 20 de milioane şi la peste 500.000 de români veniţi din Europa – înseamnă 0.2 %”, a scris, luni, pe Facebook.
sursa:ev.zilei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *