• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

VEȘTI BUNE despre singurul bebeluș din Timișoara, care mai era internat după infectarea cu COVID-19: Al doilea test este NEGATIV

Apr 7, 2020

 

Primul rezultat la retestarea bebelușilor de la Maternitatea Odobescu din Timișoara a ieșit negativ. Este vorba despre singurul bebeluș din cei 10 rămași în spital, născut prematur. Primul rezultat după retestarea celor 10 bebeluși de la Maternitatea Odobescu din Timișoara este negativ, scrie mediafax.ro.

Potrivit unor surse medicale, unul dintre cei 10 bebeluși depistați pozitiv cu Covid-19 a primit, la cea de-a doua testare, rezultatul negativ.

Este vorba despre rezultatul analizelor singurului bebeluș din cei 10 care a mai rămas în spital. Bebelușul e născut prematur.

La Maternitatea Odobescu din Timișoara 10 bebeluși au fost diagnosticați cu noul COVID-19. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a cerut Direcției de Sănătate Publică Timișoara verificări urgente.

Procurorii au deschis un dosar penal în cazul bebelușilor infectați cu noul coronavirus de la Maternitatea Odobescu din Timișoara.

 

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *