• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

ABUZURI. Acuzații grave pe numele unui șef din Poliție, în plină criză de coronavirus! Sindicatele au anunțat conducerea Ministerului de Interne

Apr 7, 2020

 

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj este cercetat de superiori după ce ar fi folosit mașina de serviciu ca și cum ar fi fost proprietatea lui. Mai mult, acesta este acuzat că și-ar fi pus subalternii să dirijeze circulația, pe drumul său spre casă, în așa fel încât șoseaua să fie liberă și să nu fie nevoit să aștepte în trafic.

Potrivit sindicaliștilor din Poliție, comisarul șef Marius Mihăilă, a fost împuternicit în funcția de șef al IPJ Sălaj, la începutul anului. Conform Europol, în scurt timp, acesta ar fi început să-și folosească autospeciala de serviciu, Dacia Duster, ca pe mașina personală.
În acest sens, sindicaliștii spun că șeful IPJ Sălaj, care ar locui împreună cu mama lui în localitatea Șimleul Silvaniei, folosește, acest autoturism ca să facă naveta, în condițiile în care distanța dintre municipiul Zalău, unde este sediul Inspectoratului Județean de Poliție și localitatea aminitită, este de aproximativ 60 de kilometri.

Astfel, conform Europol, de la 12.940 km câți avea înregistrați la bord automobilul de serviciu al inspectotului șef, a ajuns să înregistreze, la trei luni de la împurenicirea acestuia, numai puțin de 18.000 kilometri. Diferența de 6.000 de kilometri demonstrează, spune sursa citată, că Marius Mihăilă parcurge, zilnic, mai mulți kilometri decât o patrulă de poliție într-un schimb de opt ore, în condițiile în care „municipiul Zalău are aproximativ opt kilometri dintr-un capăt în altul, asta în condițiile în care Mihăilă efectua între 70 – 100 de kilometri zilnic”, se arată pe pagina electronică a organizației sindicale Europol.

 

sursa:gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *