• Thu. Jun 20th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Ciolacu: Atacarea la CCR a măsurilor sociale şi economice iniţiate de PSD lovește în români şi firmele româneşti

Apr 6, 2020

 

Marcel Ciolacu, a transmis într-un mesaj pe Facebook că atacarea la Curtea Constituţională a măsurilor sociale şi economice iniţiate de social-democraţi şi votate în Parlament loveşte în românii şi în firmele româneşti care acum aşteptau un sprijin real din partea statului.

„PNL dă astăzi proba maturităţii politice. Atacarea la CCR a măsurilor sociale şi economice iniţiate de PSD şi votate de toate forţele politice parlamentare, cu excepţia liberalilor, nu loveşte în PSD, domnule Orban, ci în românii şi firmele româneşti care acum aşteptau un sprijin real din partea statului. Văd că vă tot comparaţi cu Italia şi Spania! Atunci comparaţi-vă şi la măsurile de protecţie socială pe care le-au luat şi la cele pentru salvarea economiei. Sunt identice – amânarea ratelor şi a plăţii facturilor la utilităţi, facilităţile fiscale pentru firme sau şomajul tehnic”, a scris Ciolacu, luni, pe Facebook.

El a adăugat că PNL va fi singurul partid care a ales să facă în continuare politică, după ce restul forţelor politice „au înţeles că în această perioadă dificilă trebuie ca toţi să alergăm pe un singur culoar, pentru România”.

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a anunţat luni că a atacat la CCR două proiecte de lege iniţiate de PSD, unul privind suspendarea plăţii ratelor la bancă şi unul referitor la facilităţile fiscale pentru firme.

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *