• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Militarii de la Spitalul din Suceava, despre medici: „Sunt răsfățați și total nepregătiți”

Apr 5, 2020

 

 

Medicii militari trimişi să readucă lucrurile la normal la Spitalul Suceava consideră că omologii lor civili „au fost răsfăţaţi” şi sunt „total nepregătiți”.

„Sunt răsfățați și total nepregătiți”, susțin militarii care au preluat conducerea unității, scriu Stirile ProTv. Suceava rămâne sub carantină, cu aproape o mie de bolnavi și o treime din decesele cauzate de noul coronavirus.

Direcția de Sănătate Publică Suceava i-a testat pe medicii de la Spitalul Județean pentru COVID-19. Sunt voci care acuză din nou nerespectarea normelor.

Personalul medical de la spitalul din Suceava a primit noi instrucțiuni din partea echipei care conduce acum unitatea. În primul rând, militarii încearcă să impună circuite epidemiologice, pentru a limita riscul de contaminare. Secretarul de stat Ionel Oprea coordonează operațiunea. Spune că s-a lovit de refuzul unor medici de a purta echipament și, la fel de grav, că unele cadre pur și simplu nu înțeleg cu ce se confruntă.

Ionel Oprea, Secretar de Stat: ”Nu înțeleg niște precepte epidemiologice clare, îmi pare rău pentru dânșii. Au fost niște răsfățați. Așa se întâmplă în spitalele noastre când echipa managerială este nemedicală și îi lasă pe medici în lumea lor, administrația se ocupă de obiectivele lor”, informează sursa mai sus citată.

 

sursa:gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *