• Sun. May 19th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

ORDONANTA MILITARA nr.7.Zborurile către și dinspre SUA, Turcia, Iran și cinci state europene, SUSPENDATE începând din 5 APRILIE

Apr 4, 2020

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, sâmbătă, că a semnat Ordonanţa Militară nr. 7, care prevede inclusiv suspendarea zborurilor către şi dinspre SUA şi o serie de ţări europene, pentru o perioadă de 14 zile, începând din data de 5 aprilie.

„Având în vedere că multe ţări au intrat în zona roşie, conform evaluării Institutului Naţional de Sănătate Publică, am decis să suspendăm toate zborurile efectuate de operatorii economici aerieni spre Austria, Belgia, Elveţia, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia şi Iran – în şi din aceste ţări către România sau spre aceste ţări – pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 5 aprilie, de mâine, duminică, ora 23.00, ora României. Evident că, la fel ca şi deciziile anterioare, această restricţie nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă, corespondenţă, zboruri umanitare sau care asigură servicii medicale de urgenţă, precum şi aterizările tehnice necomerciale”, a arătat Vela, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul ministerului.

Pe de altă parte, el a subliniat că va fi permis transportul lucrătorilor sezonieri, prin curse charter neregulate, cu avizul autorităţilor competente din ţările de destinaţie.

 

sursa:puterea

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *