• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

MĂSURILE de protecție luate în SINGURUL SPITAL din Italia unde cadrele medicale NU sunt infectate cu noul coronavirus

Apr 3, 2020

 

La spitalul Cotugno, o unitate medicală din Napoli, în care sunt tratați pacienți cu COVID-19, nici un cadru medical nu a fost infectat, pana acum, cu noul coronavirus. Masurile de protectie luate aici sunt la cel mai inalt nivel, asa cum medicii din nordul tarii n-au mai apucat sa o faca.

Holurile spitalului Cotugno sunt patrulate de agenți înarmați, iar medicii și asistentele poartă echipamente sofisticate, care includ combinezoane groase, impermeabile și nimeni nu se abate de la protocolul strict.

Asistentele pregătesc tratamentele în afara saloanelor în care sunt internați pacienții în stare gravă, povestesc jurnaliștii Sky News. Imediat după ce a introdus serul într-o seringă, chiar dacă nu a intrat în salonul pacientului, una dintre asistente își schimbă mănușile și halatul, iar o alta o dezinfectează. Toate cadrele medicale acordă o atenție minuțioasă detaliilor. Iar paznicii înarmați sunt acolo pentru a le reaminti tuturor acest lucru.

„Este foarte important să separăm mediile infectate și zonele sterilizate, să organizăm modul în care ne echipăm și cum să ne punem corect măștile. Toate aceste lucruri sunt extrem de importante”, a declarat medicul Roberto Parrella, potrivit Digi24.ro.

 

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *