• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Aproximativ 12 criterii care fac ca virusul să SEMENE cu o armă biologică. Părerea academicianului Victor Voicu

Apr 3, 2020

Academicianul profesor doctor Victor Voicu declară că noul cronavirus seamănă cu o armă biologică. „O armă biologică trebuie să îndeplinească vreo 12 criterii”, a mai spus academicianul.

“Vă spun doar câteva: să fie suficient de agresivă ca să producă efecte cu pierderi umane, să fie obținută ușor, să fie rezistentă în mediu, să nu aibă antidot/vaccin, să fie ușor de disimulat. Constatăm că aproape toate corespund cu noul coronavirus. Poate să fie și întâmplare, admitem orice. În știința e posibil orice”, a mai declarat Victor Voicu, general (r), medic farmacolog, doctor în medicină, joi seară, la Antena 3.

Recent, avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocatură Freedom Watch, împreună cu compania Buzz Photos (Texas), au intentat un proces împotriva guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virologie Wuhan, Shi Zhengli, și generalului major al armatei chineze, Chen Wei.

Reclamanții cer despăgubiri de 20 de trilioane de euro autorităților chineze, pe care le acuză că au „proiectat” virusul SARS-COV2 ca armă biologică de distrugere în masa. Ei susțin că virusul a fost eliberat de la Institutul de Virologie Wuhan. Armele biologice au fost scoase în afara legii în 1925 și, prin urmare, o astfel de armă biologică este o armă de distrugere în masă, au argumentat avocații americani care arată că această acțiune se încadrează la terorism.

 

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *