PRIMARII ITALIENI, exasperați de cei care nu vor să stea în casă: „O să trimitem Carabinierii peste voi!”

CancandB.ro
Read Time:59 Second

 

Primarii italieni sunt de-a dreptul exasperați de persoanele care nu respectă izolarea și îndrăznesc să iasă din case, chiar și în contextul în care Italia înregistrează peste 10.000 de decese cauzate de coronavirus.

Italienii găsesc diverse motive să iasă din case, precum plimbatul câinilor, participarea la petreceri și dorința de a ieși în aer liber. Aproape toate aceste activități sunt interzise chiar și în România, unde sunt doar 40 de morți!

O compilație cu reacțiile nervoase ale primarilor din Italia a devenit virală pe rețelele sociale.

 

 

 

„Am înțeles că vor unii să organizeze o petrecere de absolvire. Bun, o să trimitem Carabinierii! Dar îi trimitem cu aruncătorul de flăcări!„, spune exasperat președintele regiunii Campania.

„Mâine vă prind! Mâine, nu la anu’! Mâine! Eu sunt primarul și pe teritoriul meu nu există miștocăreli! Nu vă pot interzice să ieșiți din casă? Bun! Vă interzic să mai pășiți pe spațiul public!„, spune, cu vocea ridicată, și Cateno De Luca, primarul din Messina.

În ceea ce pare a fi un mesaj adresat locuitorilor din Bari, primarul Antonio Decaro izbucnește: „Unde vă duceți? Voi și câinii voștri, care au mereu prostata umflată?”.

 

sursa:gandul
1 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 308 cazuri noi, 42 de decese

  Ultimele doua decese cauzate de COVID-19 ridica la 42 numarul persoanelor decedata pana la aceasta ora in Romania. 41. O femeie, 75 ani, jud. Hunedoara. În data de 24.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara . Rezultatul testării […]

Ai un pont ? 0761011011