• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

PRIMARII ITALIENI, exasperați de cei care nu vor să stea în casă: „O să trimitem Carabinierii peste voi!”

Mar 29, 2020

 

Primarii italieni sunt de-a dreptul exasperați de persoanele care nu respectă izolarea și îndrăznesc să iasă din case, chiar și în contextul în care Italia înregistrează peste 10.000 de decese cauzate de coronavirus.

Italienii găsesc diverse motive să iasă din case, precum plimbatul câinilor, participarea la petreceri și dorința de a ieși în aer liber. Aproape toate aceste activități sunt interzise chiar și în România, unde sunt doar 40 de morți!

O compilație cu reacțiile nervoase ale primarilor din Italia a devenit virală pe rețelele sociale.

 

 

 

„Am înțeles că vor unii să organizeze o petrecere de absolvire. Bun, o să trimitem Carabinierii! Dar îi trimitem cu aruncătorul de flăcări!„, spune exasperat președintele regiunii Campania.

„Mâine vă prind! Mâine, nu la anu’! Mâine! Eu sunt primarul și pe teritoriul meu nu există miștocăreli! Nu vă pot interzice să ieșiți din casă? Bun! Vă interzic să mai pășiți pe spațiul public!„, spune, cu vocea ridicată, și Cateno De Luca, primarul din Messina.

În ceea ce pare a fi un mesaj adresat locuitorilor din Bari, primarul Antonio Decaro izbucnește: „Unde vă duceți? Voi și câinii voștri, care au mereu prostata umflată?”.

 

sursa:gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *