• Fri. May 24th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Dan Bittman, de acasă: “Vreau lideri care să-și iubească neamul, nu sfaturi de la niște nepricepuți!”

Mar 29, 2020

“Sunt revoltat, avem nevoie de lideri implicați nu paparude care se înghesuie la televiziuni”. Astfel scria ieri Dan Bittman pe pagina sa de Facebook, comentariul artistului pornind de la o postare a sa vizavi de comportamentul autorităților, în contextul pandemiei.

“Și ne țin în case degeaba, în timp ce prin granițe intră toți fără cea mai mică normă sau control,vreau lideri care să-și iubească neamul, nu sfaturi de la niște nepricepuți!!!!”, a continuat Dan Bittman. În altă ordine de idei, aceasta este o postare diferită de cele din ultima vreme. Despre ce e vorba?

Artistul recunoștea în 2018 că nu se pricepe la gătit și nici nu este interesat să învețe, mai ales că are destui prieteni pricepuți care îi gătesc: „Niciodată. Nici nu vreau să aud de gătit. Adică prefer să iau de-a gata de la cineva care știe. De ce să încurc eu lucrurile, să fac o prostie și să nu stiu de fapt despre ce vorbesc”.

Vă rog să vă abțineți de la comentarii răutăcioase

Iată că acum situația stă altfel: pune pe pagina sa de Facebook, aproape zilnic, fotografii ori filmulețe cu ce feluri de mâncare mai gătește. Ce face izolarea din om! Pozele stârnesc prietenii din lista sa la comentarii mai mult sau mai puțin glumețe. “Prima ciorbă de perișoare făcută de mânuța mea în această viață, toate sub bagheta chef Scărlătescu”, scria Dan Bittman pe 24 martie în dreptul pozei – cu ciorba bineînțeles – postată pe Facebook. “Azi facem cartofi austrieci cu bacon, ceapă și murături la desert” (n.r. – foto mai jos), scria Bittman într-o altă postare. Chef Antonio Pasarelli i-a comentat la această postare: “Gata , am înțeles!!! Ani de zile mi-ai furat femeile … acum și meseria!”.

Într-o postare de pe 25 martie, solistul a scris: “Mi-am permis să merg mai departe și azi fără aprobarea specialistului de ieri am gătit fâșii din piept de pui cu mirodenii și cartofi noi cu legume la cuptor…vă rog să vă abțineți de la comentarii răutăcioase”. Cineva însă a comentat: “La câtă mâncare pregătești zi de zi ai grijă că se duce naibii dieta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *