• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Trei noi DECESE provocate de noul CORONAVIRUS. Bilanţul a ajuns la 29 de morţi

Mar 28, 2020

 

Alte trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate sâmbătă dimineață în România. Toate persoanele decedate sunt din județul Arad. Numărul total al deceselor a ajuns la 29.

Este vorba de o femeie de 71 de ani din Arad, cunoscută cu diabet zaharat, care s-a internat la Spitalul Judeţean, secţia Boli Infecţioase prin Unitatea de Primiri Urgenţe, în 25 martie. Din 27 martie a fost transferată în secţia de ATI, unde a decedat, în aceeaşi zi. Femeia avea, la internare, insuficienţă respiratorie acută. Ancheta epidemiologică este în curs, pentru identificarea expunerii.

Al 28-lea deces este al unei femei de 74 de ani din judeţul Arad, internată în 18 martie în Clinica de Diabet şi Boli de Nutriţie a SJU Arad. În 25 martie i s-au recoltat probe pentru COVID-19, fiind primit rezultat pozitiv în 27 martie. Ea a fost transferată la ATI în 26 martie şi a murit în aceeaşi zi.

Cel de-al 29-lea deces este al unei femei de 60 de ani, din judeţul Arad, internată în secţia de boli infecţioase Arad din 25 martie, apoi transferată în ATI în aceeaşi zi. Ei i s-au luat probe pentru testul de COVID-19 în 25.03.2020, rezultatul fiind pozitiv în 26 martie, ea murind în aceeaşi zi.

 

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *