June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

COVID-19. Creşte ALARMANT numărul pacienţilor aflaţi în STARE GRAVĂ la Terapie Intensivă

1 0
1 min read
1 0
Read Time:54 Second

 

Dacă până acum o săptămână, în spitalele din România nu se aflau decât câţiva pacienţi aflaţi în stare gravă la Terapie Intensivă din cauza infectării cu noul coronavirus, Grupul de Comunicare Strategică anunţă joi că 29 de pacienţi confirmaţi cu Covid-19 se află în momentul de faţă internaţi la terapie intensivă. Dintre aceştia, 23 sunt în stare gravă. Totodată, starea de sănătate a celorlalţi pacienţi este bună, staţionară.

Până miercuri, 17 persoane diagnosticate cu COVID-19 şi cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău şi Timişoara, au decedat.

Un număr de 1.029 de persoane au fost confirmate, până în prezent, în România, cu noul coronavirus, fiind înregistrate 17 decese. De la ultima informare, au fost înregistrate 123 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienţii recent confirmaţi cu infecţie au vârste cuprinse între 7 şi 87 de ani, precizează GCS.

Dintre persoanele infectate, 94 au fost declarate vindecate şi externate: 53 – la Timişoara, 28 – la Bucureşti, 6 – la Craiova, 5 – la Constanţa, câte una – la Iaşi şi Cluj.

 

Sursa:Puterea
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..