June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

LĂMURIRI. Ce faci dacă nu locuiești la adresa din cartea de identitate și te oprește poliția. Ministrul Vela a dat EXPLICAȚII

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

 

În contextul noii Ordonanțe Militare, intrate în vigoare de astăzi, sunt foarte multe situații lăsate fără explicații sau proceduri exacte, așa cum, de exemplu, este situația în care nu locuiești la adresa din buletin și te oprește poliția pe stradă.

Ce faci dacă nu locuiești la adresa din cartea de identitate si te opreste politia pe strada?
Ordonanța Militară nr. 3 a fost publicată în Monitorul Oficial în seara de marți spre miercuri și a intrat în vigoare de astăzi, 25 martie 2020. Aceasta prevede măsuri noi și mai stricte pentru combaterea COVID-19 în România.
Pentru că măsurile impuse prin prima Ordonanță Militară emisă pe 21 martie, nu au fost respectate de către populație, Guvernul a fost obligat să anunțe Ordonanța militară 3, cu reguli mult mai stricte și pedepse mai aspre, dacă aceasta nu va fi respectată, scrie playtech.ro.

Angajații au obligatia de a prezenta legitimație de serviciu sau adeverință de la angajator.

Liber profesioniștii și PFA prezintă declarație pe proprie răspundere, care trebuie să cuprindă numele, data nașterii, motivul deplasării, data, semnătura. Declarația poate fi prezentată și prin intermediul telefonului sau tabletei.

Măsura se aplică de pe 25 martie, ora 12.00”a precizat Vela.

In lumina celor prezentate mai sus, recomandarea noastra este de a fi evitate pe cat posibil atat deplasarile, cat si interactiunea cu alte persoane, in special cu persoanele trecute de varsta de 60 de ani.

 

Sursa.Gandul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..