June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

UN PREOT ITALIAN A MURIT DUPĂ CE I-A CEDAT PROPRIUL APARAT DE RESPIRAT UNUI PACIENT MAI TÂNĂR

1 0
1 min read
1 0
Read Time:34 Second

 

Preotul italian Giuseppe Berardelli a murit din cauza infectării cu noul coronavirus. El a dat propriul aparat de respirat unui pacient mai tânăr, cu șanse mai mari de supraviețuire.

Un preot italian infectat cu coronavirus care i-a cedat voluntar ventilatorul mecanic unui pacient mai tânăr a murit și este omagiat în Peninsulă, transmite BBC.

E vorba despre părintele Giuseppe Berardelli (72 de ani), care a murit în noaptea de 15 spre 16 martie în spitalul din localitatea Lovere, regiunea Bergamo – una dintre cele mai afectate din toată Italia.

Relatarea gestului de maximă generozitate a fost făcută de un cadru medical din spital, citat de presa locală.

 

Sursa:Digi Fm

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..