• Fri. May 24th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

COVID-19 | Simptomele virusului la tinerii de 20 de ani. ”Atunci mi-a fost cu adevărat frică pentru prima oară!”

Mar 23, 2020

”Pe 10 martie a pornit totul, cu o mică iritare a gâtului, dar nici măcar nu tușeam. A doua zi m-a durut capul, dar am continuat să mă antrenez. Apoi, pe 12 martie, am avut primele bufeuri şi am vorbit cu medicul echipei, care mi-a făcut un test.

Apoi, o zi mai târziu, a devenit totul mai violent. Aveam febră puternică şi tremurături serioase. În acel moment, mi-a fost cu adevărat frică pentru prima oară”, a explicat Kilian, pentru publicația germană Westfalen-Blatt.

Coronavirus | Simptomele virusului la tinerii de 20 de ani

Timp de patru zile, jucătorul neamț s-a simțit rău și a avut febră mare. Abia după această perioadă, febra a început să scadă, iar Luca Kilian s-a simțit mai bine de la o zi la alta.

Fotbalistul a povestit că nu a mers la spital, ci la casa părinților săi, în Dortmund. ”M-am izolat în camera copilăriei mele și am avut grijă să respect toate regulile de igienă”, a mărturisit fotbalistul.

”Simptomele violente mi-au arătat că nu e o simplă gripă. M-am simțit mai rău zi de zi și asta m-a afectat. Mi-a fost frică, iar sentimentul nu a dispărut până când am început să îmi revin”, a mai spus Kilian.

Coronavirus | ”Doar așa putem combate virusul!” Situația din Germania

Fotbalistul îi sfătuiește pe oameni să nu trateze superficial COVID-19 și atrage atenția că persoanele vulnerabile sunt în mare pericol.

“Pot acum să împărtăşesc experienţa mea: sunt sportiv şi în formă fizică bună, dar a trebuit să lupt din greu contra acestui virus. Pentru cei cu altă patologie, asta le poate pune viaţa în pericol.

Stați acasă câteva săptămâni și cumpărați doar ce aveți nevoie. Păstrați distanța între voi și nu mergeți la petreceri. Doar așa putem combate coronavirusul”, a zis Luca Kilian.

Pe 23 martie, în Germania existau 27.289 de persoane infectate cu COVID-19. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 2.416 cazuri și 21 de decese. În total, 115 germani au murit din cauza noului coronavirus.

 

SUrsa:Digi sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *