June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Video:Autospecialele MAI avertizeaza populatia sa stea in locuinte pe timp de noapte!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:27 Second

Din aceasta seara,pe strazile din municipiul Bucuresti, autospecialele MAI avertizeaza populatia sa stea in locuinte pe timp de noapte, pentru siguranta lor, pentru a preveni raspandirea COVID-19.

Aceasta se intampla ca urmare a punerii in aplicare a Ordonantei Militare nr.1 si respectiv a iminentei aplicari a Ordonantei Militare nr.2.
Recomandam si noi tuturor cetatenilor sa se conformeze celor dispuse de specialisti, pentru a preveni pe cat posibil infectarea cu acest virus.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..