June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Merkel, în autoizolare la domiciliu

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

 

Cancelarul german Angela Merkel intră în autoizolare la domiciliu după ce a intrat în contact cu un medic testat pozitiv la noul coronavirus, potrivit purtătorului său de cuvânt, Steffen Seibert, scrie AFP.

Angela Merkel a fost informată că un medic care îi administrase un vaccin împotriva infecţiilor cu pneumococ vineri după-amiaza era pozitiv la noul coronavirus. De asemenea, aceasta va fi supusă unui test în zilele următoare pentru a se afla dacă a fost infectată.

Potrivit lui Seibert, ”un test în acest stadiu nu ar fi concludent pentru Merkel”.

De asemenea, aceasta îşi va continua activităţile oficiale în carantină la domiciliul său din Berlin. Merkel,care a anunţat duminică seara noi măsuri împotriva epidemiei, a fost informată despre situaţia medicului după intervenţia pe care a avut-o la t

eleviziune, a menţionat Seibert.

Duminică seara, cancelarul a anunţat că orice adunare de mai mult de două persoane în spaţiul public va fi interzisă pe teritoriul ţării pentru o perioadă de cel puţin două săptămâni pentru a se opri propagarea noului coronavirus.

”O distanţă minimă de un metru şi jumătate va trebui să fie respectată în public”, a declarat Angela Merkel.

Restaurantele, cu excepţia celor care livrează la domiciliu, şi saloanele de coafură vor fi închise. Germania înregistra duminică în jur de 18.610 de cazuri de infectare şi 55 de decese, potrivit Institutului Robert Koch.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..