June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Covid-19 Primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus a fost confirmat în România / El suferea de o afecțiune gravă

1 0
1 min read
1 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

​Primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus a fost confirmat în România. Este vorba despre un pacient care suferea și de cancer și care se întorsese din Franța în 6 martie. Anunțul a fost făcut duminică de Grupul de comunicare stratregică.

Pacientul a murit duminică dimineață, la ora 9.10.

“A fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României. Este vorba despre pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 în 18 martie, la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)”, a anunțat Grupul de comunicare strategică.

Managerul Institutului Matei Balș, Adrian Streinu Cercel, a declarat, însă, la TVR, că pacientul “nu avea nicio manifestare legată de acest virus”: “El a murit de cancer, nu de coronavirus”.

Bilanțul infectărilor cu coronavirus în România ajunsese la 367 sâmbătă, la ora 13.00, când a fost făcută ultima raportare oficială.

Potrivit informării făcute sâmbătă, la ora 13, de Grupul de Comunicare strategică, din totalul pacienților, 52 sunt vindecați și externați – 36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).

Sursa:HotNews

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..