June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Video.Coronavirus. Cozi interminabile la un hipermarket din Pitești

2 0
2 min read
2 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

În această dimineață, românii au ieșit din nou la cumpărături în număr foarte mare, pentru a se aproviziona. În imagini, se poate vedea cum coada se întinde pe mai multe sute de metri de-a lungul parcării unui supermarket. Oamenii au înțeles că nu pot intra toți deodată în magazin, așa că au păstrat distanța unii între alții și au avut răbdare ca să le vine rândul pentru a intra în complexul comercial.

embed

VIDEO. Ce spun persoanele în vârstă din București despre pandemia de coronavirus
Băncile din mai multe orașe din Turcia au fost luate de pe străzi
CTP, verdict dur pentru românii care nu respectă regulile: Asta ar putea să-i afecteze mai mult
Un primar prins de radar dă vina pe criza de coronavirus
Interviu exclusiv cu ministrul Sănătății, Victor Costache
Ce trebuie să facă cei care au obligația să se autoizoleze, dacă locuiesc cu alte persoane
„Medicament minune” împotriva COVID-19, vândut cu 50 de lei pe Facebook
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum se răspândește coronavirusul
Bulgar suspect de coronavirus, prins în microbuz la Galați
Panica din magazine ar putea provoca o criză reală de aprovizionare cu alimente. Avertismentul vine de la Organizația pentru alimentație și agricultură, aflată sub umbrela ONU. Experții ONU spun că achizițiile masive din această perioadă riscă să destabilizeze rețelele de distribuție, să provoace sincope în lanțul de aprovizionare și, în cele din urmă, ar putea duce la o explozie a prețurilor. Sfatul experților nu îi vizează doar pe cumpărătorii casnici ci și pe cei statali, care fac achiziții masive, de exemplu, de grâu și de orez. Nu este o problemă de aprovizionare ci o schimbare de comportament în privința securității alimentare, spun experții, îngrijorați fiind de posibile dezechilibre economice.

Sursa:Digi 24

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..