June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Momente de panica la Spitalul Judetean Dambovita

3 0
1 min read
3 0
Read Time:43 Second

Agitatia mare de la intrarea Spitalului Judetean din Targoviste a adus la interventia organelor de jandarmerie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru a mentine ordinea publica .

Cauza acestei agitații și nemulțumirea cetățenilor reprezinta faptul ca, conducerea Spitalului Județean pentru prevenirea extinderii contaminării cu COVID-19 a dispus măsura ca pacienții sa fie examinați în serii de cate 5, pentru evitarea aglomerației din incinta UPU, prioritate având doar cazurile urgente .

Acest fapt a generat nemulțumire în rândul celor care așteaptă, fiind necesara intervenția organelor de intervenție din cadrul Politiei și Jandarmeriei pentru restabilirea ordinii și liniștii în incinta spitalului Județean Dâmbovița.

La acest moment situația s-a calmat dar cu siguranța vor mai interveni în situații de acest gen întrucât ne aflam într-o situație speciala în care deși forțele de ordine apelează la calm, panica contaminării cu acest virus , creează cadrul observat astăzi .

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..