June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vicepremierul Raluca Turcan spune că intrarea României în stare de urgență nu va avea ca efect raționalizarea alimentelor. Citeşte întreaga ştire: Vicepremierul Raluca Turcan anunță că alimentele nu vor fi raționalizate

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Vicepremierul Raluca Turcan anunță că alimentele nu vor fi raționalizate Citeşte întreaga ştire: Vicepremierul Raluca Turcan anunță că alimentele nu vor fi raționalizate

Suntem în mijlocul unei avalanșe de fake-news și este de datoria noastră să demontăm toate dezinformările și să ne calmăm părinții și bunicii. Câteva lămuriri necesare despre starea de urgență:Impunem starea de urgență DOAR pentru prevenirea, limitarea și înlăturarea efectelor nocive în cazul coronavirusului.

Nu vor fi aplicate toate măsurile din lege pe care le vedeți prezentate alarmist pe unele mijloace media.

Nu se raționalizează alimentele! Acest scenariu este imposibil.

Vom avea posibilitatea de a aloca mai mulți bani domeniului sănătății, mai mulți bani pentru medicamente, mai mulți bani pentru aparatura medicală absolut necesară.

Românii nu vor rămâne fără apă, căldură, supermarketurile și farmaciile nu se vor închide.

Serviciile esențiale pentru fiecare dintre noi vor fi asigurate în continuare. În mod OBLIGATORIU.

Toate prevederile din decretul de instituire a stării de urgență vor fi comunicate transparent tuturor românilor prin intermediul presei.

Dar cel mai important, dragii mei, este că fiecare dintre noi trebuie să respectăm întocmai regulile impuse de statul român și informațiile trebuie luate DOAR de la autorități.
Citeşte întreaga ştire: Vicepremierul Raluca Turcan anunță că alimentele nu vor fi raționalizate

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..