• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Cătălin Predoiu joacă alba-neagra cu șefii Poliției Prahova

Jul 10, 2024

De când a fost numit ministrul Afacerilor Interne în cabinetul Marcel Ciolacu, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a devenit jucăria preferată a deputatului PNL de Prahova Cătălin Predoiu.

De la numirea lui Cătălin Predoiu ca ministru al Afacerilor Interne în cabinetul Ciolacu, adică din 15 iunie 2023, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a fost condus numai de împuterniciți la comandă. Când Cătălin Predoiu a preluat conducerea Internelor, la conducerea IJP Prahova era împuternicit comisarul șef Cristian Manea.

Ulterior, din noiembrie 2023, în locul lui Cristian Manea a fost numit adjunctul IJP Prahova, comisarul șef Mihai-Ginel Preda. Dar, din decembrie 2023, șef la IJP Prahova a fost adus, de la Serviciul Investigarea Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 2 București, comisarul șef Gabriel Manuc.

Însă, nici acesta n-a rezistat prea mult, pentru că de la sfârșitul lunii Mai 2024 era împuternicit la conducerea IJP Prahova comisarul șef Marius Mihai, coordonatorul Direcției de Ordine Publică din cadrul IGPR.

Numai că, de astăzi, a expirat și împuternicirea la șefia IJP Prahova a comisarului șef Marius Mihai, fapt pentru care, până la numirea unui nou șef, comanda inspectoratului va fi asigurată, ca de obiecei, de către adjunctul Șefului Inspectoratului, comisarul şef de poliţie Mihai-Ginel Preda.

Practic, de când Cătălin Predoiu este ministru de Interne, adică de un an de zile, la conducerea IJP Prahova s-au perindat patru comandanți. Incredibil, dar adevărat!
sursa:puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *