• Mon. Jul 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Victorie pe teren și în buzunare: FRF încasează milioane de euro datorită succesului echipei naționale de fotbal

Jul 3, 2024

Federația Română de Fotbal (FRF), condusă de Răzvan Burleanu, a reușit să-și asigure un venit impresionant în valoare de 12.250.000 de euro datorită calificării pentru Euro 2024 și performanțelor remarcabile înregistrate în Germania. Această sumă considerabilă a fost distribuită în principal membrilor naționalei, ca recunoaștere a efortului și succesului obținut pe teren.

Un aspect remarcabil este acordarea unor bonusuri substanțiale către membrii echipei. De exemplu, selecționerul a fost recompensat cu un bonus de 200.000 de euro pentru campania de calificare reușită în noiembrie 2023. În plus, fiecare jucător a primit 20.000 de euro pentru victoria în fața Ucrainei din Germania.

Partida extrem de așteptată dintre România și Olanda de astăzi nu este importantă doar pentru obținerea unui loc în sferturile competiției, ci și pentru suma atractivă pusă în joc. UEFA va recompensa echipa calificată în sferturi cu 2,5 milioane de euro. Mai mult, prezența în semifinale valorează 4 milioane de euro, iar finalistele vor primi câte 5 milioane de euro. Campioana Euro 2024 va fi răsplătită cu un bonus substanțial de 8 milioane de euro.
Astfel, suma totală pe care o echipă poate câștiga la această competiție este impresionantă, ajungând până la 28 de milioane de euro pentru echipa care va reuși să plece acasă cu trofeul. Aceste câștiguri record demonstrează nu doar succesul sportiv al naționalei de fotbal a României, dar și impactul pozitiv pe care performanțele lor îl au asupra finanțelor FRF și asupra fotbalului românesc în general.
Sursa:Puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *