• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

EUROBUCUREȘTI 2024: unde poți urmări meciul România – Olanda într-o atmosferă vibrantă

Jul 3, 2024

Astăzi este ziua cea mare pentru fanii fotbalului din România, deoarece naționala noastră se confruntă cu Olanda pe Fussball Arena din München, în optimile de finală ale EURO 2024. Deși vizionarea meciului din confortul casei poate părea tentantă, nimic nu se compară cu adrenalina și entuziasmul resimțite alături de alți suporteri într-un fan zone sau pe terasele aglomerate ale Bucureștiului. Pentru toți cei care doresc să trăiască emoțiile meciului într-o atmosferă similară cu cea de pe stadioanele din Germania, am pregătit o listă cu cele mai importante locuri din Capitală unde poți să urmărești partida de azi.

1. Fan Zone-ul din Piața George Enescu

În centrul Bucureștiului, în Piața George Enescu, a fost amenajat un fan zone impresionant, cu un ecran de mari dimensiuni care poate aduna în jur de 2.000 de pasionați ai fotbalului. Este locul ideal pentru cei care vor să fie în mijlocul acțiunii, să cânte și să trăiască fiecare moment alături de alți suporteri. Intrarea este liberă, iar atmosfera promite să fie electrică.

2. Parcul Obor

Primăria Sectorului 2, în colaborare cu Centrul Cultural Mihai Eminescu, a pregătit un spațiu special în Parcul Obor pentru vizionarea meciului. Aici, fanii pot veni să urmărească meciul și să creeze o atmosferă vibrantă și plină de energie. Este o opțiune excelentă pentru cei care locuiesc în zona de nord-est a Bucureștiului și vor să evite aglomerația din centru.

3. Parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza)

Pe Insula EURO (Pensionarilor) din Parcul IOR, un loc deja consacrat pentru vizionarea meciurilor, sunt așteptați mii de fani ai „tricolorilor”. Aici sunt pregătite locuri atât pe scaune, cât și în picioare, pentru a acomoda cât mai mulți suporteri. Parcul IOR a fost plin până la refuz la meciurile din grupe, iar atmosfera de aici rivalizează cu cea de pe stadioane.

4. Stadionul „Arcul de Triumf” și Stadionul „Giulești”

Două dintre cele mai iubite stadioane din București, „Arcul de Triumf” și „Giulești”, vor transmite meciul pe tabelele de marcaj. Accesul pe aceste stadioane este liber, iar porțile se deschid începând cu ora 18:00. Este o oportunitate unică de a simți pulsul unui stadion adevărat, chiar dacă nu te afli în Germania. Suporterii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a susține echipa națională într-o atmosferă de mare meci.

5. Terase, baruri și restaurante

Bucureștiul este plin de terase, baruri și restaurante care vor fi pline ochi de microbiști la ora meciului. Localurile din centrul orașului, în special cele din jurul Pieței Universității și Centrului Vechi, sunt așteptate să fie epicentrul distracției. Aceste locuri sunt preferate de cei care vor să combine vizionarea meciului cu savurarea unei băuturi sau a unei mese bune.

Bucură-te de meci în stilul tău

Indiferent unde alegi să urmărești meciuldintre România și Olanda, asigură-te că îți faci timp să te bucuri de fiecare moment. Fie că ești în mijlocul mulțimii din Piața George Enescu, te relaxezi în Parcul Obor sau Parcul IOR, sau alegi confortul unui bar din centrul orașului, atmosfera și spiritul suporterilor vor face din această seară una de neuitat.

Hai, România!

sursa:Puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *