• Mon. Jul 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Bacalaureat 2024: Subiecte divulgate online la matematică și istorie! Scandalul se extinde!

Jul 3, 2024

După ce subiectele la proba de limba și literatura română a examenului de bacalaureat au fost divulgate pe internet de la două centre din Sălaj și Gorj ieri, astăzi au avut loc incidente similare în timpul celei de-a doua probe scrise, cea obligatorie pentru profil.

Subiectele la matematică-tehnologic au apărut online la scurt timp după începerea examenului, fiind evident că acestea proveneau de la un centru de examinare din Constanța.

De asemenea, subiectele la istorie au fost dezvăluite pe internet în timpul desfășurării examenului, de această dată de la un centru din București.

Toate acestea s-au întâmplat în ciuda apelului la responsabilitate făcut de Ministerul Educației și a investigațiilor Poliției în urma incidentelor de la proba de limba și literatura română.

IPJ Gorj a comunicat că a fost deschis un dosar penal pentru divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice.

Este important de menționat că subiectele la limba și literatura română au fost publicate pe internet ieri la ora 9:20 de la centrul de examinare din cadrul Colegiului „Ion Mincu” din Târgu Jiu.
sursa:Puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *