• Mon. Jul 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Doi români reținuți la München: Incident cu torțe înaintea meciului cu Olanda

Jul 2, 2024

Seara aceasta, la ora 19:00, are loc meciul decisiv din optimile de finală ale EURO 2024, unde România va înfrunta Olanda pe stadionul Allianz Arena din München. Elevii lui Edward Iordănescu caută o victorie istorică care să ducă tricolorii în sferturile de finală, o performanță realizată de naționala noastră doar o singură dată în istorie, la ediția din 2000.

Atmosferă incendiară la München

Peste 40.000 de suporteri români au luat cu asalt Münchenul, transformând orașul într-o mare de roșu, galben și albastru. Atmosfera este electrizantă, iar așteptările sunt mari pentru un meci memorabil.

Incident regretabil: doi suporteri români arestați

Din păcate, entuziasmul fanilor români a fost umbrit de un incident regretabil. Doi suporteri români au fost arestați de poliție după ce au fost prinși cu torțe la ei, pe care le-au aprins chiar pe străzile din München, informează Golazo.

Potrivit sursei citate, poliția i-a oprit pe cei doi suporteri și i-a dus la secție, unde au primit amenzi. Din fericire, nu li s-a luat libertatea, dar incidentul a creat tensiune și a atras atenția autorităților.

Poliția avertizează: interzise materialele pirotehnice

Poliția din München a reamintit suporterilor că folosirea materialelor pirotehnice este strict interzisă în oraș, indiferent de natura lor. Deși incidentul cu cei doi suporteri nu a avut consecințe grave, autoritățile îndeamnă la respectarea regulilor pentru a evita alte probleme.

Meciul unei generații

Meciul dintre România și Olanda este privit de mulți ca fiind „meciul unei generații”. Ambele echipe au jucători talentați și ambițioși, iar lupta pentru victorie se anunță a fi strânsă și palpitantă.

Speranțe mari pentru tricolori

Suporterii români sunt încrezători în șansele echipei naționale de a obține victoria. Ei speră ca elevii lui Edward Iordănescu să realizeze o performanță istorică și să ducă tricolorii mai departe în competiție.

Meciul va fi transmis de PRO TV

Partida România – Olanda va fi transmisă în direct de PRO TV, începând cu ora 19:00. Milioane de români vor fi cu sufletul la gură pentru a-i susține pe tricolori în această luptă decisivă pentru un loc în sferturile de finală ale EURO 2024.
sursa:puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *