• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Cât costă să îmbraci tricoul României? Avem cele mai scumpe tricouri oficiale ale echipelor de fotbal de la EURO

Jul 2, 2024

România se remarcă la EURO 2024 nu doar prin performanțele fotbalistice, ci și prin prețul ridicat al tricourilor oficiale.

România se remarcă la EURO 2024 nu doar prin performanțele fotbalistice, ci și prin prețul ridicat al tricourilor oficiale. Pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF), un tricou oficial al echipei naționale costă 349 de lei, echivalentul a aproximativ 70 de euro.

Cât costă să îmbraci tricoul României? Avem cele mai scumpe tricouri oficiale ale echipelor de fotbal de la EURO

Olanda vinde tricoul oficial la 30 de euro, Anglia la 44 de euro

În contrast, echipamentele altor echipe participante la turneu sunt considerabil mai accesibile. De exemplu, tricoul oficial al Olandei costă doar 30 de euro, iar cel al Angliei se situează între 44 și 48 de euro.

tricou oficial Olanda

 

tricouri anglia

Cu toate acestea, secțiunea de reduceri a magazinului FRF este goală, fără niciun produs disponibil la preț redus. Acest aspect reflectă o strategie comercială care profită de entuziasmul suporterilor, asemănătoare cu specula de pe litoralul românesc, cu antreprenori de carton care vor să se îmbogățească peste noapte fără a face prea mult efort.

frf magazinul oficial al echipei romaniei de fotbal tricou

În contextul unui salariu minim pe economie în România de 2.330 de lei, un suporter poate achiziționa doar șase tricouri oficiale ale naționalei, ceea ce ridică întrebări despre accesibilitatea acestor produse pentru fanii obișnuiți.

La Penny, tricourile JOMA pentru adulți costă 95.99 lei, dar beneficiind de o reducere de 50% prin utilizarea cardului de fidelitate, prețul scade la 47.99 lei. În plus față de tricourile disponibile pe magazinul oficial, cele de la Penny sunt marcate cu însemnul Penny în centrul lor.

Cât costă să îmbraci tricoul României? Avem cele mai scumpe tricouri oficiale ale echipelor de fotbal de la EURO

Astăzi, începând cu ora 19:00, România va disputa meciul împotriva Olandei la EURO 2024. Suporterii români sunt așteptați să își susțină echipa, însă mulți dintre ei o vor face, probabil, fără să poarte tricoul oficial al naționalei, din cauza prețului prohibitiv.
sursa:puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *