• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Zodii care au parte de transformare în perioada următoare. Se pot baza pe Univers

Jul 1, 2024

În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare se pot bucura de evoluție.

Hărțile astrologice spun că în această zi, în timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Pluto, schimbarea este inevitabilă, ceea ce înseamnă că la un anumit nivel al vieții noastre schimbarea va avea loc

Zodii care au parte de transformare în perioada următoare

Pluto este legat de ideea de transformare, iar trei semne zodiacale vor prelua acest indiciu cosmic. Ceea ce odată a fost doar o fantezie trecătoare este acum un gând pe care e important să îl manifestăm.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Începând cu 24 iunie, vei renunța la un vechi obicei despre care știi că nu sunt bune pentru tine. În timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Pluto, semnul tău Berbec va fi deosebit de mulțumit de propria ta abilitate de a renunța la negativ. Ai deplină încredere în Univers că tocmai acesta este ceea ce permite schimbarea.

Ești, de asemenea, destul de conștientă de faptul că schimbarea de care ai nevoie necesită o atenție deosebită. Aceasta nu poate avea loc fără efort sau concentrare. Știi ce vrei și vezi acel lucru în mintea ta, iar în timpul conjuncției cu Pluto a Lunii, acea focalizare se manifestă ca transformare și schimbare pozitivă, scrie Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

De fiecare dată când accepți că schimbarea trebuie să aibă loc în viața ta, treci prin situații până când transformarea este completă. Ești mereu în proces de evoluție. În timpul tranzitului din această zi a Lunii în conjuncție cu Pluto, vei vedea că, încă o dată, ți se cere să te schimbi, să te adaptezi și să progresezi. Ești mai pregătită ca oricând pentru asta.

Ai ajuns să înțelegi că acesta este modul de viață. Nimic nu rămâne pe loc prea mult timp, chiar și tu. De îndată ce apare o schimbare, următoarea este pregătită pentru tine. Luna în conjuncție cu Pluto îți arată că adaptabilitatea te ajută foarte mult.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai învățat că, dacă îți dorești o viață fără probleme, singura modalitate de a o avea este să accepți totul în viața ta „așa cum este”. Asta înseamnă că poți vedea situațiile supărătoare ca o parte din tot. Pe 24 iunie s-ar putea să descoperi că o astfel de viață începe să aibă loc pentru tine.

În timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Pluto, poți vedea că ceea ce constituie „necazul” în viața ta este doar faptul că nu acceptați că „aceste lucruri se întâmplă”. Cu cât te aștepți ca viața să fie mai ușoară, cu atât devine mai grea. Așa că, trebuie să faci compromisuri pentru a găsi pacea.

 

sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *