• Mon. Jul 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

VIDEO UPDATE Alertă pe DN 1! Un lan a luat foc, incendiul amenință să ajungă pe șosea. Circulaţia este îngreunată din cauza fumului

Jul 1, 2024

Traficul rutier pe DN1 se desfăşoară cu dificultate, duminică după-amiază, din cauza unui incendiu care a cuprins un lan de culturi agricole. Focul a pornit de la o combină, anunță news.ro.

UPDATE 16.20: Incendiul care a cuprins un teren agricol din zona localităţii Lilieşti, care ţine de oraşul Băicoi, a fost lichidat de pompieri duminică după-amiază.

Știrea inițială: Potrivit ISU Prahova, incendiul se manifestă pe un câmp de pe raza oraşului Băicoi, unde o combină a luat foc, flăcările extinzându-se la culturile agricole.
„Sunt înregistrate degajări de fum pe DN1, circulaţia fiind oprită pe ambele benzi ale sensului de mers spre Ploieşti” informează oficialii ISU Prahova. Pentru stingerea focului au fost mobilizate patru autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. Conform sursei citate, „incendiul de la nivelul culturii agricole se întinde pe aproximativ 50 de hectare, intervenţia fiind îngreunată de prezenţa vântului şi a temperaturii aerului extrem de ridicate”.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii lucrează pentru localizarea incendiului care a cuprins câmpul, incendiul izbucnit la utilajul agricol fiind localizat.

Sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *