• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Nicolae Ciucă îi trosnește pe Mihai Tudose și Sorin Grindeanu: Dacă vorbim de onoare, să se uite la ei!

Jul 1, 2024

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a făcut primele declarații după ședința PNL legată de stabilirea datei alegerilor prezidențiale. Între PSD și PNL există contre pe tema datei la care va fi organizat scrutinul pentru alegerea președintelui României. Dacă social – democrații cer ca alegerile să fie mutate din septembrie, PNL refuză și spune că nu se poate ca românii să fie chemați la urne în funcție de interesele social – democraților.

Ciucă a răspuns atacurilor lansate de Sorin Grindeanu și Mihai Tudose la adresa sa, după ce social- democrații l-au acuzat că nu are onoare
Hmm! Da! Onoarea mea a fost este și va rămâne pentru români. Am în spate o carieră și am demonstrat și onoare și loialitate și nu mi s-a reproșat nimic până acum. În viața politică lucrurile stau altfel, dar cred că cei care au ridicat un astfel de subiect  trebuie să se uite singuri la propria prestație și vor ajunge la o concluzie. Onoarea nu e ceva cu care te joci la orice supărare pe care o ai, e o chestiune pe care o ai sau nu o ai. Eu nu am vorbit de rău despre niciunul dintre dumnealor, sunt lucruri mult mai importante de făcut. Eu vă spun lucruri mai importante. Am o carieră încheiată și nu mi s-a reproșat că nu m-am ținut de cuvânt. În politica din România sunt singurul care a avut onoare și a transferat funcția de premier când a fost cazul”. a declarat Nicolae Ciucă.
sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *