• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

George Simion: „Nu Marcel Ciolacu ia hotărârea, ci altcineva”

Jul 1, 2024

Preşedintele AUR, George Simion, a afirmat că formaţiunea sa era pregătită pentru alegeri prezidenţiale pe data de 15 septembrie, dar premierul Marcel Ciolacu „a fost păcălit din nou”, „pare captiv unor grupuri de interese” şi ia în calcul luna decembrie.

„Am văzut un premier la care diferite grupuri de interese pe care nu le cunosc au ajuns. Mă temeam că este mincinos, e mai mult şi mai grav decât faptul că este mincinos. Nu poate, este neputincios. A anunţat un calendar. Nu ştiu cu ce este şantajat domnul Ciolacu. Pe noi nu ne interesează când sunt alegerile, altele sunt problemele românilor, dar eram pregătiţi pentru 15 septembrie. Şi mâine se poate da hotărârea de guvern ca alegerile să fie pe 15 septembrie, nu cum s-a afirmat eronat că vineri era ultima zi. Dar la ce feţe triste am văzut acolo, în Palatul Victoria, e clar că a pierdut domnia. Practic, a fost păcălit sa facă alegeri în iunie comasate şi acum este păcălit din nou”, a afirmat George Simion la finalul consultărilor de la Palatul Victoria.

 

 

El a susţinut că „nu Marcel Ciolacu ia hotărârea, ci „altcineva”. „Nu ştiu, SUA, ambasadele, Klaus Iohannis, nu ştiu. Marcel Ciolacu pare o marionetă în mâna preşedintelui. Marcel Ciolacu ia în calcul luna decembrie. Cu siguranţă acest guvern-marionetă este sub comanda lui Klaus Iohannis, premierul este un individ mincinos şi cu siguranţă Nicolae Ciucă nu se califică în turul 2, de asta i-au mai dat răgaz fostului general încă trei luni”, a adăugat liderul AUR
sursa: puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *