• Mon. Jul 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Elena Lasconi, după discuțiile cu premierul: O să vedem dacă doar s-a mimat o consultare sau dacă domnul Ciolacu a fost sincer

Jul 1, 2024

Elena Lasconi a declarat, după consultăriile de la Palatul Victoria, că își dorește ca alegerile prezidențiale să fie la termen și că urmează să vadă dacă a fost mimată o consultare sau Marcel Ciolacu a fost sincer. Președinta USR a precizat că va face presiuni ca până la finalul acestei săptămâni să fie decisă data alegerilor prezidențiale.

”Apreciem că am fost chemaţi la dialog. Din punctul de vedere al USR-ului, dialogul este baza democraţiei, şa fel cum ar trebui să fie şi respectarea legii şi legea. Această discuţie, acest dialog, cred că nu îşi avea rostul dacă se înţelegeau între ei dar se pare că se joacă de-a democraţia.

O să vedem dacă doar s-a mimat o consultare sau dacă dl Ciolacu a fost sincer. Noi am fost fermi, la fel ca şi declaraţiile dinainte, am spus că respectarea legii şi alegeri la termen. Mi se pare absolut incredibil că de astăzi se scumpesc iarăşi toate şi creşte şi preţul la motorină şi benzină, oamenii sunt îngrijoraţi că veniturile lor au fost grav afectate în ultimii doi ani, sunt îngrijoraţi de scumpiri.

România are nevoie de un preşedinte care să fie alături de români şi de un premier care să ia decizii în interesul lor şi nu de a sta la televiziuni şi în dezbateri. De când se întâmplă asta? De două săptămâni, de trei săptămâni toată lumea vorbeşte numai despre asta, de o dată a alegerilor? (..) Mi se pare incredibil”, a spus Elena lasconi la ieşirea de la discuţiile cu reprezentanţii Guvernului.

Lasconi cere partidelor de dreapta să o susțină la alegerile prezidențiale

Lasconi a subliniat că este un om al dialogul și a făcut din nou apel către toate partidele de dreapta în privința candidatului la prezidențiale.

„Fac apel la toate forțele de drepata pentru că singura opțiune liberală din România este USR. Partidele de dreapta ar trebui să mă susțină pe mine la prezidențiale pentru că pe Ciucă nu-l mai poți dezlipi din poza cu Ciolacu”, a precizat Lasconi.

Despre când se va lua decizia privind data alegerilor, preşedintele USR a arătat că va face presiune să se hotărască o dată, săptămâna aceasta.

”A spus că după ce va avea dialog cu toate partidele pe care le-a invitat la Guvern s-ar putea să avem încă o întâlnire în care să tragem concluziile. Iarăşi povestim despre data alegerilor şi preţul la motorină a crescut cu 40 de bani şi toate se scumpesc”, a menţionat Lasconi.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *