• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Giganții divertismentului sosesc: Unde se va construi cel mai mare parc tematic din Europa

Jun 30, 2024

Primul parc Universal din Europa se va construi în Bedford, Anglia. Acesta va deveni cel mai mare parc tematic de pe continent, iar beneficiile economice vor fi de aproximativ 50 de miliarde de lire sterline. Parcul va fi deschis pe tot parcursul anului și se estimează că va atrage anual milioane de turiști.

Conform planului, acest parc tematic va include 500 de camere de hotel și o zonă imensă de restaurante. Proprietarii vor ca parcul să fie deschis tot anul, conform Sky News. Ei au achiziționat deja terenul situat în apropierea localității Bedford, la nord de Londra.

Din punct de vedere economic, specialiștii anticipează un impact semnificativ al investiției. Pe lângă locurile de muncă create în interiorul parcului, vor fi necesare aproximativ 20.000 de joburi suplimentare în exterior.

Cele mai vizitate 20 de parcuri tematice din Europa

Cu toate acestea, investiția nu este lipsită de riscuri. Dintre cele mai vizitate 20 de parcuri tematice din Europa, patru – Legoland Windsor, Alton Towers, Chessington World of Adventures și Thorpe Park – sunt situate în Marea Britanie. Numărul total de vizitatori ai acestor patru parcuri reprezintă aproximativ jumătate din ținta de vizitatori pe care și-au propus-o dezvoltatorii proiectului Universal

Vremea ar putea reprezenta, de asemenea, un obstacol. Multe parcuri tematice cunoscute din nordul Europei se închid pe durata iernii. Cu toate acestea, compania Universal nu este descurajată de condițiile meteo din Anglia, având în vedere succesul parcurilor pe care le deține în China și Japonia.
sursa: puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *