• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

FOTO Bărbat arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri. Pe terenul din spatele casei sale anchetatorii au găsit o cultură de canabis

Jun 30, 2024

Un bărbat din Suceava a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri, iar pe terenul agricol din spatele casei sale anchetatorii au găsit o cultură de canabis.

Reprezentanţii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au anunţat, sâmbătă, că procurorii DIICOT Suceava au reţinut un bărbat pentru trafic de droguri de risc.
Anchetatorii au precizat că în perioada martie – iunie 2024, bărbatul a deţinut şi vândut diferite cantităţi de droguri (canabis) către consumatori, inclusiv minori, din judeţul Suceava.
”În urma percheziţiei efectuate în locuinţa acestuia au fost identificate şi ridicate peste 4 kilograme canabis, mai multe pungi, saci şi recipiente conţinând peste 10 kilograme de fragmente vegetale, mai multe punguţe conţinând seminţe, precum şi alte mijloace de probă. De asemenea, de pe terenul agricol situat în spatele locuinţei au fost ridicate peste 1.000 plante de canabis aflate în diverse stadii de dezvoltare (cu dimensiuni între 20 şi 150 centimetri)”, au precizat procurorii DIICOT.
Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Suceava care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *