• Mon. Jul 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

România a dat o lovitură importantă pe cel mai mare site de turism din lume: Locul ocupat de țara noastră

Jun 29, 2024

Cel mai mare site de turism din lume ”The Conde Nast Traveller” a alcătuit topul celor mai bune țări de vizitat pentru anul 2024, iar România a prins locul 3 pe podium cu un scor de 94 de puncte. Pe primul loc se află Irlandacu 94,5 puncte și pe locul 2 Slovenia cu 94,18 puncte.

Topul întocmit de ”The Conde Nast Traveller” ține cont de ospitalitatea fiecărei țări, dar și de locurile pe care turiștii le pot vizita.

Cum este descrisă România

”România este o țară stranie și captivantă cu biserici gotice, castele medievale și orașe pitorești, înconjurată de peisaje dramatice, inclusiv Munții Carpați și Marea Neagră. Dar, deși este un loc plin de folclor și o legătură inevitabilă cu Dracula și Transilvania, spre deosebire de înfricoșătorul conte, oamenii de aici sunt prietenoși și deschiși.
Unde vă puteți caza: Hotelul Matca, cu nuanțe de miere, este unul dintre cele mai interesante hoteluri noi deschise în Europa în acest an, oferind camere și vile luminoase pe culmile pădurii transilvănene, împreună cu un restaurant care servește produse locale.”, arată cel mai mare site de turism din lume.
sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *