• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

FRF, precizări de ultimă oră privind achiziția biletelor pentru meciul România-Olanda

Jun 29, 2024

UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile pentru meciul România – Olanda, din optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024. Cu toate acestea, UEFA a anunțat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte.

Federația Română de fotbal (FRF) a transmis, vineri seara, detalii cu privire la procedura de achiziție a biletelor pentru meciul din optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024, în care România va întâlni Olanda.

Partida este programată marți, 2 iulie, de la ora locală 18:00, pe stadionul din Munchen

Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfășurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaște echipele participante la această fază a competiției.
„În încercarea de a răspunde cererii mari de bilete din partea suporterilor români, Federația Română de Fotbal a solicitat suplimentarea numărului de bilete rezervate pentru fanii români. Cu toate acestea, UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile. Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare încă din decembrie 2023, iar cererea a fost extrem de mare. Cu toate acestea, UEFA a anunțat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte de meci. Aceste bilete sunt cele care au fost rezervate țărilor participante la această partidă, dar care nu au fost revendicate de suporterii prezenți la meciurile din faza grupelor”, transmite FRF.
FRF îi îndeamnă pe toți suporterii români interesați să fie vigilenți și să încerce să achiziționeze biletele disponibile în această ultimă rundă de vânzare.

Suporterii sunt încurajați să urmărească anunțurile oficiale pentru a fi la curent cu ultimele informații privind disponibilitatea biletelor.
sursa: stiripesurse.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *