• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

HBO va începe producția serialului “Harry Potter”, despre care spune că “va fi o adaptare fidelă a seriei de cărți ale scriitoarei J.K. Rowling”, care va fi și producător executiv. Încă nu a fost stabilită distribuția, iar primul sezon ar trebui să fie difuzat în 2026.

Jun 27, 2024

De altfel, serialul nu are încă niciun titlu oficial, dar se știe că va fi regizat de Mark Mylod și Francesca Gardiner, care au produs serialul “Succession”, care a câștigat 19 premii Emmy.

Autoarea cărților Harry Potter a scris pe X că are “speranțe mari pentru serial”: “Sunt cu adevărat încântată să anunț regizorul și scenaristul, pe care i-am intervievat ca parte a echipei de producție. Amândoi au o pasiune autentică pentru Harry Potter și, după ce am citit scenariul pilot al Francescăi și am auzit viziunea lui Mark, sunt sigură că serialul TV va fi peste așteptări”, este mesajul pe care l-a postat J. K. Rowling.

Serialul urmează să aibă mai multe sezoane, iar HBO promite ca fiecare dintre acestea să aducă pe ecrane “aventuri incredibile”, în timp ce filmele originale, cu Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint vor rămâne în centrul francizei și vor fi în continuare disponibile pentru vizionare la nivel global.

Seria de șapte cărți Harry Potter a fost vândută în peste 600 de milioane de exemplare, iar seria de filme inspirate de acestea a adunat încasări de 7,7 miliarde de dolari, la nivel mondial, între 2001 și 2011.

Sursa: biziday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *