• Mon. Jul 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Martin Schulz: „Șoșoacă, finanțată de ruși și pierdută în spațiu”

Jun 14, 2024

Diana Șoșoacă a intrat în atenția fostului președintete al Parlamentului European, Martin Schulz care a declarat că aceasta este finanțată de ruși” și „nu știe pe ce lume trăiește”. În urma acestor declarații, senatoarea a declarat că-l va da în judecată. 

Fostul președinte al Parlamentului European, Martin Schulz, a criticat-o dur pe Diana Șoșoacă, afirmând că aceasta este finanțată de ruși și nu știe pe ce lume trăiește. El a comparat-o cu liderul partidului extremist AfD din Germania. În replică, senatoarea română a anunțat că îl va da în judecată pe Schulz dacă nu își dovedește afirmațiile, acuzându-l de nazism și fascism.

Mai mult, Șoșoacă i-a dat un termen de 24 de ore pentru a prezenta dovezi, amenințând cu acțiuni legale dacă nu o face.

„Dacă nu poate dovedi ceea ce m-a acuzat pe mine – că aș fi finanțată de Rusia -, atunci ne vom vedea în instanță. Îl anunț pe domnul Schulz că are 24 de ore să dovedească afirmațiile sale, dacă nu, îi voi formula plângere penală și-l voi acționa în judecată”, a declaratDiana Șoșoacă pentru DigiFM

Senatoarea Diana Șoșoacă spune că medicii de la Floreasca i-au stabilit un diagnostic complex, care se referă la „traumatism cranio-cerebral, traumatism vertebral toracal direct, contuzii umăr drept, contuzii glezne, contuzii membre inferioare și membre superioare”, în baza căruia va cere IML să-i elibereze un certificat legal, cu care vrea să facă dovada că a fost lovită de jandarmi în timpul scandalului, pe care ea l-a declanşat, potrivit Ştiri pe surse.

De asemenea, senatoarea Șoșoacă a declarat că a făcut joi o sesizare către OSCE, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, Comisia de la Veneţia, Comisia Europeană, Parlamentul European, Ombudsman European, Parchetul European, în care acuză „un abuz inimaginabil al Jandarmeriei Române pentru a ascunde voturile furate” și solicită reluarea alegerilor.

sursa: puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *