• Mon. Jul 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

DISPERARE. Grindeanu modifică iar legea doar ca să scape de Spitalul CF 2 din București

Jun 14, 2024

După ce a fost făcut KO în această săptămână de ministrul Educației, Ligia Deca, care nu a fost de acord cu trecerea Spitalului Clinic CF 2 București către Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a pregătit un alt act normativ prin care să scape de acest spital.

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, condus de Sorin Grindeanu, va pune în aceste zile, în transparență publică, un proiect de hotărâre de Guvern privind, atenție, trecerea gratutită a Spitalului Clinic CF 2 București către Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Practic, după ce a fost pus pe „mute” de ministrul Ligia Deca care i-a transmis că este ilegal ca Spitalul Clinic CF 2să fie dat Ministerului Educației, Sorin Grindeanu vrea acum ca acest spital să ajungă gratis  la UMF „Carol Davila”.

Adică, nu va mai ajunge la Ministerul Educației așa cum este legislația în vigoare, ci va fi dat direct Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Și această mutare este ilegală, iar Sorin Grindeanu știe foarte bine acest lucru pentru că a fost informat de mai multe ori chiar și de Ministerul Justiției.

Cu toate acestea, ministrul Transporturilor vrea cu orice preț să scape de acest spital care are o miză uriașă pentru câțiva băieți deștepți de la UMF Carol Davila. PUTEREA a semnalat de mai multe ori că Sorin Grindeanu este disperat să dea gratis acest spital, fapt pentru care a și blocat o investiție de 200 de milioane de euro. Rămâne de văzut dacă Sorin Grindeanu va mai avea timp să facă această tranzacție că deh…mai multe instituții de forță ale statului scanează de ceva timp această afacere?
sursa: puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *