• Mon. Jul 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Aurel Tămas intervine în scandalul manelelor la Coldplay: Suntem neamul lui Suleyman Magnificul! De ce huiduim?

Jun 14, 2024

Vedetă incontestabilă a muzicii populare, Aurel Tămaș e cu ochii pe scandalul generat de prestația lui Babasha la concertul Coldplay. Aurel Tămaș spune că românii sunt puțin ipocriți și își uită originile! Suntem neamul lui Suleyman Magnificul, a atenționat Tămaș, care a comentat scandalul.

Nu înțeleg ce atâta supărare. Suntem neamul lui Suleyman Magnificul.De ce huiduim ? .La toate petrecerile o treceți pe modul baclava care de-a puterea, cu dănțuiri din fund și din buric.Nu mai vorbesc de toate urmașele și urmașii Daciei și a Romei din toată Transilvania , bună minte “artist țiitor de microfon” care interpretează la mare artă asemenea “hori”, ca să fie în (Tren o Trend).Ne pute muzica românească moștenită din străbuni și acuma huiduim meniul comandat , plătit ,și savurat .Ipocrizie mioritică.Nu ascund că am intenția și chiar propuneri să mă rebrenduiesc și eu , cu schimbat nume de scenă în “Aurel Potop”, a scris interpretul pe Facebook.

Artistul Babasha a reacționat după ce a fost huiduit în timpul unui concert de rock, unde a decis să participe deși știa că publicul nu e fan al genului muzical interpretat de el

„Vă salut pe toți. Sunt Babașa și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind centrul atenției acum, nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre asta. Las oamenii la bunul lor plac să judece situația cum trebuie.

Dar ceea ce trebuie să spun este că, pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, pentru cel de pe 12 și pentru cel de mâine, de pe 13. Ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei. M-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel, de un cu totul și cu totul alt nivel. Indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață.

Iar pentru cunoștința voastră, am avut chiar și o probă de sunet înainte, că așa este normal, cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine. Nu mă așteptam în viața mea să fie, mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Vă mulțumesc și în primul rând vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Nu mă așteptam, deci sunt niște persoane la care nu mă așteptam în viața mea să-mi ia apărarea pe acest subiect și vă mulțumesc din toată inima mea și vă doresc tot binele din lume.

Eu sunt doar un puști de 20 de ani care chiar muncește zi și noapte pentru un vis, indiferent că cânt manele. Indiferent că pentru cine nu înțelege încă treaba asta, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine. Doar pentru cei care nu înțeleg muzica cu adevărat, atât pentru că, uitați, străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază. Vă mulțumesc din toată inima mea. Lăsăm oamenii să judece situația cum a fost și mai mult de atât nu pot să vorbesc.
sursa: stiripesurse.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *