• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

UPDATE: “FRAUDA LA VOT in Găesti! “Găeștenii se simt “FURATI LA VOT”! Pe retelele sociale il sustin total pe ALEXANDRU IORGA!

Jun 12, 2024

In seara de 11.06.2024, candidatul PSD -ALEXANDRU IORGA a postat un mesaj in care prezintă situatia /FRAUDA de la sectiile de vot din Găești si totodată intentia de a contesta legal procesul de vot din Găesti pe motiv de FRAUDA!

   Imediat, sute de găeșteni au răspuns instant , pe pagina de facebook cu mesaje de sustinere si incurajare!

Vă prezentăm in continuare atat postarea  lui ALEXANDRU IORGA cât si răspunsul găestenilor care s-au prezentat la vot cu sufletul curat si acum constată că procesul de vot a fost “furat” la propriu …se pare… de actualul primar si acolitii săi!

In doar 50 de minute, paginile de facebook s-au incins , internautii scriind sute de mesaje de sustinere si imbărbătare in speranta că rezultatul (se pare că…fraudat) al votului de duminică va fi anulat , ca urmare a contestării acestuia, dorind repetarea procesului electoral, de astă dată legal si curat, acand convingerea că rezultatul ii va da legitimitatea corectă lui ALEXANDRU IORGA, găeștenii dorind schimbarea in bine a orasului lor, asemeni municipiului Târgoviste !

Vă reamintim si faptul că in afara neregulilor constatate de echipa PSD cu ocazia desfacerii urnelor de vot si numărarea  voturilor, in ziua de vot, impotriva primarului in functie , care in fapt a si ” organizat” suspicionabil in favoarea sa, alegerile in Găesti, a unor membri ai familiei sale dar si a unor “sustinători total dezinteresati”( in fapt se pare- “oameni de afaceri” interesati  se pare,…cu totul intâmplător… de niste achizitii de terenuri …”ilegal”… de pe raza orasului Găesti zona centrala si nu numai, ba chiar  si  din Parcul orasului … pentru a fi folosite in interes personal) , a fost depusa o sesizare penală pentru suspiciuni de MITA ELECTORALA in ziua alegerilor, cei in cauză urmând…se pare… a fi supusi cercetărilor in perioada următoare, dar  si … se pare… testati inclusiv cu poligraful cu privire la fapta cercetată!

   Urmărim subiectul si vă tinem  la curent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *