• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

VIDEO Crimă șocantă: Cadavrul unei femei, găsit ascuns într-o remorcă; sora ei, bătută până la incoștiență în apropriere

Jun 11, 2024

Descoperire șocantă în Oradea: Cadavrul unei femei a fost găsit într-o remorcă, între blocuri. O altă femeie a fost găsită, în apropiere, cu agresiuni grave, dar încă în viață. Aceasta din urmă ar fi sora femeii găsite moartă. Polițiștii suspectează că surorile ar fi fost victimele unor proxeneți.

Locuitorii de pe strada Oneștilor din Oradea au avut parte de un șoc marți dimineața: într-una dintre parcările de lângă blocuri, într-o mică remorcă acoperită cu prelată, a fost găsit un cadavru. La fața locului au sosit mai multe echipaje de Poliție, criminaliști și „mascați”. Zona a fost împrejmuită cu o bandă de delimitare.

Cea de-a doua victimă, tot femeie, a fost găsită în imediata apropiere a locului în care a fost găsit cadavrul, oamenii legii au găsit o femeie subnutrită și cu răni pe tot corpul, care a fost dusă de urgență la spital. Femeia avea multiple leziuni, dar încă în viața, potrivit Digi24. Aceasta a fost dusă de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale și urmează să fie examinată de un medic legist. Potrivit unor surse citate de presa locală, cele două femei sunt surori.

Din primele informații, ar fi vorba despre cadavrul unei femei aflate în descompunere, conform surselor Bihoreanul. Detaliile privind mascarea cadavrului acesteia sunt de asemenea șocante: corpul a fost găsit într-o valiză acoperită cu moloz și abandonată într-o remorcă din parcarea cartierului.

Cele două surori locuiau în apartament alături de o altă femeie, mai în vârstă decât ele. Despre toate trei, oamenii legii au aflat că practicau prostituția, astfel că nu este exclus ca ele să fi devenit victime ale proxeneților care le exploatau.

Se fac cercetări pentru infracțiunea de omor, în cazul femeii găsite moartă. Cadavrul a fost ridicat de un echipaj de pompe funebre și dus la Serviciul de Medicină Legală Bihor pentru necropsie. Medicii legiști vor stabili cauza morții victimei.

La fața locului, criminaliștii au continuat cercetările, luând probe de pe remorcă. Remorca era parcată în zona dinspre strada Chimiei, între două locuri de parcare blocate cu stâlpișori, indicând că acel loc nu poate fi ocupat liber, ci doar dacă este cumpărat în prealabil.

Interesant este și că atât cadavrul femeii, cât și sora ei subnutrită au fost găsite în urma aceluiași apel la 112 făcut marți dimineață de un bărbat. Deocamdată, nu se știe implicarea lui în poveste.

Anchetatorii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din zona blocurilor de lângă parcare și discută cu locatarii din zonă. Polițiștii și criminaliștii fac cercetări, ipoteza cea mai probabilă fiind cea potrivit căreia cele două femei ar fi victimele unor proxeneți.

sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *